Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg BSO Muiderkring
< Terug naar lijst

Pedagogisch medewerker PLUS BSO Muiderkring 30 uur per week

Solliciteren

Als Pedagogisch medewerker + werk je de meeste uren op de groep maar ben je daarnaast 4 uur per week vrijgesteld van groepswerk voor PM+-taken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het coördineren van activiteiten, coaching en kennisoverdracht, contact onderhouden met de planning, rondleidingen en intakegesprekken en het voorzitten van vergaderingen.

Bij SKBNM werken de Manager Kinderopvang en de PM+ nauw samen. Met elkaar maar zeker ook met het team, om alles op de locatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Werkplezier en de beste opvang voor kinderen van 0-13 jaar, dat is waar we voor staan. Op Muiderkring biedt SKBNM naast BSO ook dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. De dagopvang heeft een eigen PM+ maar in de praktijk wordt er veel samengewerkt. Altijd een collega om mee te kunnen sparren, hoe fijn is dat?!

 

 

Heb je interesse en beantwoord je onderstaande vraag met ‘ja’? Dan horen we graag van jou!

  • Heb je een diploma dat kwalificeert voor werken op de BSO?

 

 

Aanvullend nog even wat feiten op een rij

  • Een dienstverband voor 30 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie om dit te verlengen;
  • Salaris conform de Cao Kinderopvang schaal 7 (€2874 - €3837) bruto, op basis van 36 uur per week) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zowel vakinhoudelijk als persoonlijk), een eindejaarsuitkering van 4%, een vakantietoeslag van 8%, een fijne reiskostenregeling en korting op de kinderopvang van je eigen kinderen bij SKBNM.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Leuk! Wij ontmoeten je graag! Jouw cv en een korte motivatie ontvangen we graag via solliciteren@skbnm.nl Wij nemen áltijd telefonisch contact met je op om jouw sollicitatie én vooral ook jouw (werk)wensen te bespreken!

Liever eerst nog even persoonlijk contact of wil jij graag een keer -geheel vrijblijvend- jouw mogelijkheden bij de SKBNM bespreken? Dat kan uiteraard. Onze recruiter Cindy Jobse komt heel graag met je in contact. Cindy is bereikbaar op 06-86868371 (appen mag!) en via solliciteren@skbnm.nl.

 

 

Regio:
Noord-Holland
Contactpersonen:
Cindy Jobse
tel.: +31 0686868371
mobiel: +31 0686868371
Bedrijfspagina:
http://www.skbnm.nl
Terug naar boven