Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg Servicebureau
< Terug naar lijst

Financieel administratief medewerker 32 uur

Solliciteren

JIJ BENT WELKOM BIJ SKBNM

Wij zijn SKBNM (Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg)! Een maatschappelijke kinderopvangorganisatie voor álle kinderen van 0-13 jaar in Gooise Meren. De tijd die kinderen bij SKBNM doorbrengen, is een cruciale periode in hun ontwikkeling. Daarom staat hún belang in álles wat wij doen voorop! Met ruim 300 medewerkers bieden wij wekelijks opvang aan meer dan 3000 kinderen. Wij bieden kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse (sport) opvang, tussenschoolse opvang en tieneropvang. Wij zijn méér dan betrokken en trots op de professionele meerwaarde die wij bieden. Niet alleen aan onze kinderen, maar ook aan hun ouders, aan onze samenwerkingspartners, aan elkaar en aan jou als nieuwe collega! Opgroeien doe je nooit alleen! SKBNM gelooft in de kracht van samen. Wij erkennen het belang van goede samenwerking met ouders en anderen om de kinderen heen. Ook samenwerkingen met verenigingen, het bedrijfsleven, (zorg)instanties en goede doelen vinden wij belangrijk. Alleen sámen kunnen wij kinderen optimaal begeleiden in hun ontwikkeling in een veranderende wereld.

 

OVER JOUW ROL BIJ SKBNM

Als financieel administratief medewerker kom je bij SKBNM terecht in een klein en fijn team dat bestaat uit vijf medewerkers. Je legt in deze functie verantwoording af aan de manager bedrijfsvoering. Jouw werkzaamheden zijn divers en jouw werkdagen zijn hierdoor afwisselend. Dit spreekt jou aan! Je bent een generalist met kennis van de administratieve processen en procedures. Je voert op dagelijkse basis diverse administratieve werkzaamheden uit. Ook houd je de mailbox bij en vragen die je direct kunt oppakken, pak je op! Meedenken met procesoptimalisatie? Graag! Jouw positief kritische feedback is altijd welkom. Voor een goede uitvoering van deze functie is het belangrijk dat jij duidelijk, open en constructief communiceert en dat jij nauwkeurig en systematisch werkt. Jij bent in deze rol onder andere verantwoordelijk voor:

· Het verwerken van inkoopfacturen en bankmutaties;

· Het inboeken van financiële gegevens (wij werken met Exact, Elvy en Proactive Spendcloud);

· Het opstellen van betaaloverzichten;

· De dagelijkse controle van de verwerking van financiële gegevens;

· Het bieden van ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen door het voorbereiden van financiële overzichten en het controleren van balansposten;

· Het betaalbaar stellen van inkoopfacturen;

· Het controleren van betalingen aan crediteuren;

· Het bewaken van de voortgang van het betalingsproces.

 

 

OVER JOU:

· Je hebt tenminste een mbo-opleiding afgerond;

· Je beschikt over mbo-4 / hbo werk- en denkniveau;

· Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol ;

· Je communiceert duidelijk én gemakkelijk met iedereen (zowel in woord als op schrift);

· Je hebt kennis van en inzicht in administratieve procedures en processen;

· Je past de juiste wet- en regelgeving toe;

· Samenwerken doe je graag;

· Je bent een zelfstarter en je zíet het werk;

· Jij werkt nauwkeurig én systematisch;

· Je wilt je in de breedte ontwikkelen (generalist!);

· Je bent digitaal vaardig;

· Jouw werk geeft jou energie en dat merkt iedereen die met jou werkt!

 

 

DIT BIEDEN WIJ JOU:

· Een fijne werkplek waar we maatschappelijke ondernemerschap stimuleren en waar volop ruimte is voor initiatief!

· Een organisatie waar we voor elkaar klaarstaan en waar jij en jouw werk er echt toe doen;

· Ontwikkeling -zowel persoonlijk als op het gebied van ons werk- vinden wij heel belangrijk!

· Salaris conform de Cao Kinderopvang schaal 7: tussen € 2.917,- en € 3.895,- (salaris per 1-11-2024 en op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en werkervaring;

· Een jaarcontract voor 32 uur per week met de intentie tot verlenging;

· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zowel vakinhoudelijk als persoonlijk), een eindejaarsuitkering van 4%, een vakantietoeslag van 8% en een reiskostenregeling.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Leuk! Wij ontmoeten je graag! Jouw cv en een korte motivatie ontvangen we graag uiterlijk 31 augustus a.s. via solliciteren@skbnm.nl. Liever eerst nog even persoonlijk contact of wil jij graag een keer -geheel vrijblijvend- jouw mogelijkheden bij de SKBNM bespreken? Dat kan uiteraard. Onze recruiter komt heel graag met je in contact en is bereikbaar op 06-86868371 (appen mag!) en via solliciteren@skbnm.nl. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan gerust even contact op met onze manager bedrijfsvoering: Wendy Stilting (06-42080657).

Goed om alvast te weten: Graag plannen wij de sollicitatiegesprekken in de week van 2 t/m 6 september 2024 en wij vragen jou om hier alvast rekening mee te houden.

Regio:
Noord-Holland
Contactpersonen:
Cindy Jobse
tel.: +31 06-86868371
mobiel: +31 06-86868371
Bedrijfspagina:
http://www.skbnm.nl
Terug naar boven