Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg Servicebureau
< Terug naar lijst

Praktijkopleider (ervaren)

Solliciteren

Het opleiden van nieuwe collega’s is een belangrijk speerpunt van onze organisatie. Wij verwelkomen jaarlijks circa 20 leerlingen als nieuwe collega’s en we hebben daarin een groeiambitie. Onze erkende mbo-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) kent jaarlijks twee instroommomenten (en soms zelfs méér!). Dit opleidingstraject is een combinatie van werken en leren (BBL). In 1,5 tot 2 jaar leiden wij onze leerlingen op tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker via een erkende mbo-4* opleiding aan het ROC van Amsterdam, met Hilversum als opleidingslocatie. Naast deze instroom van leerlingen verwelkomen wij ieder jaar ook meerdere BOL-stagiaires.

JIJ BENT WELKOM BIJ SKBNM

Wij zijn SKBNM (Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg)! Een maatschappelijke kinderopvangorganisatie voor álle kinderen van 0-13 jaar in Gooise Meren. De tijd die kinderen bij SKBNM doorbrengen, is een cruciale periode in hun ontwikkeling. Daarom staat hún belang in álles wat wij doen voorop! Met ruim 300 medewerkers bieden wij wekelijks opvang aan meer dan 3000 kinderen. Wij bieden kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse (sport) opvang, tussenschoolse opvang en tieneropvang. Wij zijn méér dan betrokken en trots op de professionele meerwaarde die wij bieden. Niet alleen aan onze kinderen, maar ook aan hun ouders, aan onze samenwerkingspartners, aan elkaar en aan jou als nieuwe collega! Opgroeien doe je nooit alleen! SKBNM gelooft in de kracht van samen. Wij erkennen het belang van goede samenwerking met ouders en anderen om de kinderen heen. Ook samenwerkingen met verenigingen, het bedrijfsleven, (zorg)instanties en goede doelen vinden wij belangrijk. Alleen sámen kunnen wij kinderen optimaal begeleiden in hun ontwikkeling in een veranderende wereld.

 

OVER JOUW ROL BIJ SKBNM

Als ervaren praktijkopleider weet jij van aanpakken en houd je graag meerdere ballen tegelijk in de lucht. Jij begeleidt onze leerlingen én onze collega’s tijdens de gehele opleidingsperiode. Je voorziet onze collega’s van de juiste tools en vaardigheden om de leerlingen in de dagelijkse praktijk te kunnen begeleiden. En onze leerlingen weten jou goed te vinden en andersom. In het geval van problemen of uitdagingen, maar ook om successen en (werk)plezier te delen. Je bent gemakkelijk benaderbaar, bereikbaar en zichtbaar. Jouw coachende aanpak werkt motiverend en enthousiasmerend voor leerlingen én collega’s. Als praktijkopleider werk jij dagelijks met enthousiaste en gedreven leerlingen. Jij krijgt energie van mensen in ontwikkeling. Je neemt hen mee in onze pedagogische visie en je maakt hen blijvend enthousiast voor ons bijzondere en betekenisvolle werk. Leerlingen melden zich het hele jaar door aan voor een opleidings- of stageplek. Jij bent actief betrokken bij de selectie en plaatsing. Je werkt hiertoe nauw samen met onze opleidingscoördinator, de pedagogisch coaches en de managers kinderopvang. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de BOL opleiding en alle BOL studenten. In deze rol leg je verantwoording af aan onze manager Pedagogiek, Kwaliteit en Innovatie.

 

 

OVER JOU:

· Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur over een relevant hbo diploma;

· Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol binnen de kinderopvang of vergelijkbaar;

· Je communiceert duidelijk én gemakkelijk met iedereen;

· Samenwerken doe je graag;

· Jij haalt áltijd het beste uit leerlingen (ook als het even tegenzit!);

· Jij ziet continu kansen en je denkt in oplossingen;

· Jij werkt (mega!) gestructureerd;

· Jouw coachende en stimulerende aanpak brengt anderen verder;

· Je bent gemakkelijk benaderbaar;

· Je bent digitaal vaardig;

· Jouw werk geeft jou energie en dat merkt iedereen die met jou werkt!

 

 

DIT BIEDEN WIJ JOU:

· Een fijne werkplek waar we maatschappelijke ondernemerschap stimuleren en waar volop ruimte is voor initiatief!

· Een organisatie waar we voor elkaar klaarstaan en waar jij en jouw werk er echt toe doen;

· Ontwikkeling -zowel persoonlijk als op het gebied van ons werk- vinden wij heel belangrijk!

· Salaris conform de Cao Kinderopvang schaal 8: tussen €3.135 en € 4283 (per 1/11) op basis van 36 uur per week en afhankelijk van opleiding en gedegen werkervaring;

· Een jaarcontract voor 24 uur per week met de intentie tot verlenging;

· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden (zowel vakinhoudelijk als persoonlijk), een eindejaarsuitkering van 4%, een vakantietoeslag van 8% en een reiskostenregeling.

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Leuk! Wij ontmoeten je graag! Jouw cv en een korte motivatie ontvangen we graag uiterlijk 6 september 2024 via solliciteren@skbnm.nl. Liever eerst nog even persoonlijk contact of wil jij graag een keer -geheel vrijblijvend- jouw mogelijkheden bij de SKBNM bespreken? Dat kan uiteraard. Onze recruiter komt heel graag met je in contact en is bereikbaar op 06-86868371 (appen mag!) en via solliciteren@skbnm.nl. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan gerust even contact op met onze manager Pedagogiek, Kwaliteit en Innovatie: Marije Magito (06-86864620).

Goed om alvast te weten: Graag plannen wij de sollicitatiegesprekken op dinsdag 10 september (eerste gesprek) en donderdag 12 september (tweede gesprek) en wij vragen jou om hier alvast rekening mee te houden.

Regio:
Noord-Holland
Contactpersonen:
Cindy Jobse
tel.: +31 06-86868371
mobiel: +31 06-86868371
Bedrijfspagina:
http://www.skbnm.nl
Terug naar boven